top of page
Photo Kris Dekeijser
Elektrovakhandel

Energiezuinige en duurzame Ledverlichting buiten en binnen

Elektrovakhandel, groot licht in ledverlichting, met advies op maat!

Foto Kris-Dekeijser

HET IDEALE LICHT VOOR THUIS, OP KANTOOR OF IN UW BEDRIJF

Een optimale werkomgeving of een sfeervol interieur begint met de juiste verlichting. Licht dient deskundig gekozen en geprogrammeerd te worden of dat nu voor bij u thuis is of in industrie, winkel of kantoorinrichting. Elektrovakhandel is uw geknipte partner voor straffe Ledverlichting! Toe aan een fikse energiebesparing? Met relamping of relighting zorgen wij voor een energiezuinige verlichting met ledlampen. Geen idee welke verlichting te kiezen? Geen probleem, wij helpen u graag op weg, met professioneel advies op maat van uw lichtprobleem. Vergeet watt, Ledlampen hebben een lumenwaarde: hoe hoger die waarde, hoe feller het licht. De kleurtemperatuur en dus ook de sfeer wordt bepaald met een Kelvinwaarde.

Elektrovakhandel
MERCURE CHANTILLY

Foto Kris-Dekeijser

4 redenen om voor Ledverlichting te kiezen

Kies voor een lager energieverbruik: Vervang klassieke gloeilampen nu door Ledverlichting en u ziet met een vingerknip het verschil. U kunt kiezen voor dezelfde lichtsterkte, maar geniet van een veel lager energieverbruik. 

Kies voor duurzaamheid: Ledverlichting is een duurzame keuze, met een betere lichtopbrengst en de beste lichtefficiëntie.

Kies voor sfeer met onze dim to warm collectie: Ledverlichting creëert instant sfeer in uw woning op het gepaste moment. Bij lage intensiteit (<3000k) ’s avonds bijvoorbeeld komt u tot rust: dankzij zacht, warm licht wordt het slaaphormoon gestimuleerd

Kies voor productiviteit, ook met onze dim to warm collectie: Met dezelfde lichtbron zet u uw verlichting op scherp (tussen 3000k en 6500k) met wit licht om uw productiviteit thuis of op het werk te verhogen. 

producten
Elektrovakhandel
Elektrovakhandel

Welke verlichting kunt u bij Elektrovakhandel vinden?

Al uw Ledverlichting voor buiten en binnen: Grondspots, Led-panelen, plafondlampen, wandlampen, Led straler, Led lampen, Led strips, railverlichting, opbouw, tuinpalen

Slimme verlichting

Inbouwspots

Tuinverlichting

Halogeenlampen

Binnenverlichting

Speciale lampen

Buitenverlichting

Onze merken

Segula

Linea verdace

Nordtronic

Prolumia

Sylvania

Bega

Lumotronic

Nuvo

SG lighting

Wever & ducre

Delta light

Massive

Osram

SLV

Tronixx

Steinel

Nautic

Philips

Stragobel

INFORMEER VANDAAG NOG NAAR UW MOGELIJKHEDEN IN LEDVERLICHTING BIJ ELEKTROVAKHANDEL. BEZOEK ONZE SHOWROOM EN WINKEL OF MAAK EEN AFSPRAAK, WIJ BIEDEN U GRAAG GEPAST LICHTADVIES.

Foto Kris-Dekeijser

bottom of page