top of page
Zonnepanelen
Elektrovakhandel

Laat de zon uw energiefactuur betalen

Zelf groene stroom opwekken?

ZONNEPANELEN = SLIMME ENERGIE = SLIMME INVESTERING

Zonnepanelen leggen blijft een goed idee: zo kunt u zelf groene stroom opwekken en de zon uw energiefactuur laten betalen. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor premies voor een pv-installatie en thuisbatterij. Elektrovakhandel beschikt over verschillende zonnepanelen, waaronder full black en flexibele zonnepanelen. Ook aan doe-het-zelvers hebben we gedacht: zo kunt u bij Elektrovakhandel terecht voor flexibele zonnepanelen, die u kunt vastlijmen op een plat dak. Kies voor zelfbouw of ga in zee met onze eigen installatiedienst. Wij zijn RESCert gecertificeerd!

Elektrovakhandel
zonneernergie

Oplaadpunt nodig om een elektrische wagen veilig en snel op te laden? Bij Elektrovakhandel vindt u ook elektrische laadpalen voor bij u thuis of op de parking van uw zaak, inclusief al het bijhorende elektrisch materiaal, zoals kabels, automaten en opbouwbenodigdheden. 

LAADPALEN

Tier 1-zonnepanelen: kwaliteit verzekerd

Wij maken gebruik van Tier 1-producten: zonnepanelen van uitmuntende kwaliteit, met de beste garantieregelingen, de laagste degradatie én de langste levensduur! 

producten
Elektrovakhandel
Elektrovakhandel

Thuisbatterijen en omvormers

Naast zonnepanelen kunt u ook bij ons aankloppen voor thuisbatterijen, hybride omvormers en batterij-omvormers. Omvormers zijn onderdeel van uw pv-installatie. Die zet opgewekte energie door de zon (gelijkstroom) direct om in bruikbare netstroom (wisselstroom). Hoe werkt een omvormer precies? Welke omvormer heb ik nodig? Waar moet ik de omvormer plaatsen? Elektrovakhandel geeft u met plezier advies op maat.

Elektrovakhandel

Gratis energie opslaan met een thuisbatterij

Vanaf 2022 betaalt u meer bij stroompieken: dan wordt het capaciteitstarief een feit. Nog een reden om zoveel mogelijk opgewekte zonne-energie direct zelf te verbruiken. Uw eigen verbruik of thuisverbruik van uw zonnepanelen vergroten? Verhoog uw rendement door uw eigen verbruik te optimaliseren en een thuisbatterij te plaatsen. Zo kan u gratis energie opslaan en hoeft u geen elektriciteit aan te kopen. Vaak verbruikt u ’s morgens en ’s avonds elektriciteit en gaat u overdag werken. Maar de zon blijft thuis: die schijnt overdag en wekt zo de meeste energie op. Het is daarom een must om ofwel de geproduceerde energie direct te verbruiken of de zonne-energie op te slaan in een thuisbatterij. Zo kan u uw elektriciteit nemen wanneer u het nodig hebt.

Enkele merken in zonnepanelen

Jasolar

LG

Trinasolar

Bisol

Enkele merken in thuisbatterijen

BYD

LG chem

Pylontech

Huawei

Elke thuissituatie is verschillend

Welke zonnepanelen passen het beste in mijn situatie? Wanneer kiezen voor Bisol zonnepanelen, BYD of LG chem thuisbatterijen? Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor mijn project? Monofasig of driefasig aansluiten? Advies nodig in zonnepanelen? Spring gerust even binnen, wij adviseren u graag op maat. Per klant bekijken we de thuissituatie en stellen we de meest optimale pv-installatie voor.

Elektrovakhandel

ZONNEPANELEN, THUISBATTERIJEN, OMVORMERS KOPEN? ZEKER LANGS ELEKTROVAKHANDEL LOPEN. KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM EN WINKEL OF MAAK EEN AFSPRAAK!

bottom of page